Hoe kies ik de juiste E-bike?

Waarvoor gaat u de E-bike gebruiken?

Het is belangrijk om jezelf af te vragen waarvoor jij de fiets het meest zult gaan gebruiken. Zo kun je een fiets uit de juiste categorie kiezen. Wij onderscheiden dit in 3 gebruikelijke categorieën.

Woonwerkverkeer

Een elektrische fiets voor woon-werkverkeer is een vervanger voor het openbaar vervoer of de auto. Dit type fiets is voorzien van onderhoudsvriendelijke onderdelen. Daarnaast ook een accu waarmee je grotere afstanden kunt afleggen en waar je een comfortabele houding op aanneemt. Fiets je langere afstanden dan is een E-bike wel zo fijn, snel en goed voor het milieu.

Dagelijks gebruik en korte ritten.

Dit is echt een fiets voor het gemak, eventjes snel de stad in of boodschappen halen? Dan is deze fiets ideaal. Simpel in gebruik en gunstiger in aanschaf, ook kunnen ze tegen een stootje.

Gebruik bij lange afstanden, recreatief of vakantie

Een elektrische fiets welke geschikt is voor de langere recreatieve ritten van meer dan 40 km, heeft een krachtigere motor ter ondersteuning. Afgewerkt met luxere onderdelen en een sterke accu, zodat je niet zonder stroom komt te zitten. De fiets is perfect aan te passen om zo een gewenste zit positie aan te nemen. Kortom een fiets met veel luxe.

Een grip uit onze collectie

Woonwerkverkeer

Dagelijks gebruik en korte ritten.

Gebruik bij lange afstanden, recreatief of vakantie

Lisa

administrator

One comment

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *