Sparta d-Burst

Een krachtige en slimme dagelijkse urban commuter!

Onlangs is de nieuwe Sparta d-Burst geïntroduceerd. Met de nieuwe Sparta D-serie introduceert Sparta een geheel nieuwe collectie e-bikes voor woon-werk verkeer. De ‘d’ staat voor ‘distance’ ofwel afstand, want je overbrugt met deze d-serie moeiteloos alle afstanden! De Sparta d-Burst is de meest geavanceerde fiets binnen deze serie, die staat voor kracht en acceleratie.

Alle modellen zijn uitgevoerd met extra brede anti-lekbanden en zijn te koppelen aan de handige smart-app, waarmee je je ritgegevens overzichtelijk in kaart brengt. Zo zie je meteen hoeveel calorieën je hebt verbrand, maar ook hoeveel CO2 je hebt bespaard!

D-Burst M8Tb smart

Met de d-Burst M8Tb zijn je woon-werkritten super refreshing! Door de krachtige Bosch Performance GX G4 middenmotor barst deze e-bike van de power. De d-Burst M8Tb beschikt over slimme technologie verpakt in een indrukwekkend design. Vergeet je auto, dit is de nieuwe e-bike voor al je woon-werkritten.

Hebben wij je interesse gewekt? Je bent altijd welkom voor een proefrit, extra informatie of een goede kop koffie.
Wil je nog wat extra informatie – specificaties lezen? Klik op onderstaande link : E-bike met slimme technologie | Sparta d-Burst M8Tb | Sparta.nl

D-Burst Dames

Lisa

administrator

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *