Ebike Das Original heeft modellen voor iedereen!

Citybikes, tourbikes, sportbikes, comfortabel, korte afstand, lange afstand. Accu in het frame of eraan. Verschillende soorten motoren. Lage instap of hoge instap. Elke model is toegespitst op de specifieke behoefte van u als gebruiker. Omdat die behoeften verschillen, verschillen ook onze modellen.

Waar al onze modellen in overeenkomen is de hoogwaardige kwaliteit, het fraaie design en de uitgebreide garanties; 30 jaar op het frame, 2 jaar op de componenten en maar liefst 4 jaar garantie op de accu. Dat is fietsen met vertrouwen. 

Stevige garanties


Handgemaakt, de beste componenten, topdesign en 100% afgestemd op uw behoefte als gebruiker. Bij Ebike Das Original zijn we zeker van onze kwaliteit. Daar durven we dan ook stevige garanties op te geven: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar garantie op de accu, 4 jaar garantie op Enviolo en 2 jaar garantie op de componenten.

4 jaar accugarantie

Op uw accu moet u kunnen vertrouwen. De accu’s van Bosch die we voor onze modellen gebruiken zijn van een uitmuntende kwaliteit. Stuk voor stuk met een hoge capaciteit tot maximaal 625 Wh en een betrouwbare kwaliteit. Kortom, een krachtige ondersteuning en een hoge actieradius. Daar durven we rustig 4 jaar garantie op te geven. Dat fietst toch een beetje zekerder.

30 jaar framegarantie

De ruggengraat van elke e-bike is het frame. Mooi om naar te kijken, maar ook belangrijk voor de ergonomie en de rijeigenschappen van de fiets, ook bij hogere snelheden. Alle frames van Ebike Das Original zijn zeer stijf, licht van gewicht, mooi van vorm en extra herkenbaar door de 2-tone lak.

Elk Ebike Das Original-frame heeft maar liefst 30 jaar garantie. Wij twijfelen namelijk geen seconde aan de kwaliteit. En goed om te weten voor fietsvakantiegangers; het maximale draagvermogen van het frame is gegarandeerd tot 140 kg.

4 jaar garantie op Enviolo

Elektrisch fietsen is comfortabel fietsen. De topmodellen van Ebike Das Original zijn daarom uitgerust met het traploze en automatische schakelsysteem van Enviolo. Dit innovatieve systeem is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie en Ebike Das Original geeft daar bovenop nog eens 2 jaar garantie! Of garantie tot 25000 km. Dat is pas zorgeloos genieten.

Lisa

administrator

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *