Siena E7F Plus: De best verkochte e-bike uit 2022!

In 2022 was onze Siena E7F Plus de best verkochte fiets van Nederland. Ook in verschillende fietstesten van onder andere de Consumentenbond en ANWB wordt de Siena hoog gewaardeerd. Dat is niet zonder reden: de Siena is een echte all-rounder voor iedereen die dagelijks gebruik maakt van een e-bike. En daar zijn wij best trots op! 

Wat maakt de Siena onze best verkochte e-bike?
De Siena speelt volledig in op de wensen van de gebruiker. Een goede fiets moet comfortabel en toegankelijk zijn. Je wilt je e-bike immers snel kunnen pakken, ook voor korte ritjes. Voor langere recreatieve ritten wil je extra comfort. De Siena is zo uitgerust dat de e-bike praktisch in gebruik is, en je door verfijnde details voorzien bent van alle gemakken. 

Van alle gemakken voorzien

Zo heeft de Siena een verende voorvork, verstelbare zadel- en stuurpen en een ergonomisch stuur, wat zorgt voor een comfortabele rijbeleving en prettige houding. Door de brede banden en het stabiele frame ervaar je een uitstekende wegligging, ook over meer heuvelachtige trajecten en onverharde wegen. 

Maar de Siena biedt méér, zoals een geruisloze motor en een gebruiksvriendelijke accu. De verschillende Siena-modellen zijn allemaal voorzien van de 50Nm Bosch Active Line Plus motor. De deze motor is perfect voor de dagelijkse fietser die door stadsverkeer en over verharde wegen snel van A naar B wilt. Maar ook voor langere fietsroutes in het weekend door meer bosrijk en heuvelachtig gebied biedt de Active Line Plus motor de perfecte ondersteuning. Doordat de motor nagenoeg geruisloos is merk je bijna niet dat je van extra e-power gebruik maakt. 

Deze krachtige middenmotor zorgt voor een stabiele e-bike. Het zwaartepunt is in het midden geplaatst waardoor de fiets een goede balans heeft, zelfs met volle fietstassen. Daarnaast zorgt een middenmotor voor een prettige en natuurlijk aanvoelende trapondersteuning. 

Tot in de puntjes afgewerkt

De accu van de Siena is op fraaie wijze in de bagagedrager verwerkt. Dit maakt het eenvoudig om de accu te ontkoppelen en weer terug te plaatsen. Bij de Siena heb je de keuze voor een accu van 400Wh (bereik tot 125 km) of 500Wh (bereik tot 175 km). En er zit standaard 2 jaar garantie op!

De Siena is standaard uitgerust met meer verfijnde details: 

  • Lichtgewicht aluminium frame
  • Krachtige LED fietsverlichting die blijven branden bij stilstand
  • Naafversnelling met 7 versnellingen
  • Krachtige Magura hydraulische velgremmen
  • Brede banden met reflectie en anti-lek laag tegen lek rijden
  • Ook verkrijgbaar met riemaandrijving 

    Nieuwsgierig? Kom langs voor een proefrit!Lisa

administrator

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *