Vanwege de coronamaatregelen hebben wij de winkel/showroom gesloten. De werkplaats is voor reparaties geopend! Dit kan op afspraak.053-4323774 Voor essentiele onderdelen (zoals een binnenband/remkabel etc)om uw fiets rijdbaar te houden.kan u ook bellen en deze bij de balie ophalen.geen luxe artikelen etc. wij mogen fietsen op afspraak ophalen/brengen. wilt u een nieuwe fiets bel ons en we leveren deze bij u thuis af.

Vanwege de coronamaatregelen hebben wij de winkel/showroom gesloten. De werkplaats is voor reparaties geopend! Dit kan op afspraak.053-4323774

wij mogen wel essentiele onderdelen verkopen (banden-remkabel etc) deze dienen telefonisch besteld te worden. Deze mogen afgehaald worden.

Photo
  • ideal.jpg
  • mastercard.jpg
  • visa.jpg
  • maestro.jpg

Blog

 

Het Rijwielpaleis: Uw betrouwbare fietsenwinkel in Enschede

Welkom bij Het Rijwielpaleis.

In onze ruim opgezette showroom in Enschede nemen wij alle tijd om u kennis te laten maken met onze grote collectie, geschikt voor het hele gezin.
Wij hebben altijd voldoende op voorraad en beschikken over een ruime keuze qua merken.
Zowel loopfietsen, kinderfietsen, jeugdfietsen, stadsfietsen, sportfietsen als ebikes kunt u bij ons vinden.

Wij zijn specialisten op het gebied van fiets reparaties. Ook staan wij bekend om onze grote showroom en veel voorraad. Wilt u uw fiets laten repareren? Of bent u op zoek naar een mooie gebruikte of nieuwe fiets? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak, of kom langs in onze winkel. Heeft u een afspraak? Dan heeft u uw fiets dezelfde dag nog terug!

Met ons klantvriendelijke team, en heerlijke koffie kunnen we altijd een passende fiets adviseren.


We zien U graag binnenwandelen bij ons in Het Rijwielpaleis
Bekijk route
Specialist in E-Bikes met meer dan 12 merken, de beste service en veel voorraad! Koffie staat altijd klaar. ☕️ Lipperkerkstraat 174 in Enschede.