Leuk dat u onze website bezoekt! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het vak, veel op voorraad en veel keuze. Voor iedereen een geschikte fiets of een uitstekende reparatie, voor al uw wensen.... Het Rijwielpaleis Enschede!
Batavus Dinsdag Comfort

De Dinsdag is een ware eyecatcher. Prachtig vormgegeven met een sportieve look, waardoor deze fiets de perfecte stadsfiets is en comfortabele vering perfect combineert met sportiviteit.

€ 949,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Klaar om je in stijl naar je bestemming te brengen. Door de vering in de voorvork en de brede banden, kan deze stadsfiets de ruwe stadsstenen makkelijk aan. Door de unieke Vizi-verlichting ben je altijd zichtbaar in het verkeer. Dat is wel zo veilig. De Vizi-verlichting is de nieuwe dynamische dagrijverlichting. De koplamp is net iets verder op het spatbord geplaatst zodat deze niet snel beschadigt tijdens het stallen. Het achterlicht is mooi geïntegreerd in de bagagedrager. Doordat de verlichting op de naafdynamo werkt, staat deze altijd aan en met de standlichtfunctie blijft deze ook branden als je voor een stoplicht staat te wachten. Dat is wel net zo veilig.

 

  • Lichte en zeer wendbare fiets met sportief stuurgedrag.
  • Sportief frame met rechte voorvork en wielen met hoge velgen om snel door het verkeer te bewegen.
  • Voorzien van nieuwe dynamische dagrijverlichting die is aangesloten op de naafdynamo en altijd aan staat.
  • Stel je ideale zitpositie in met de verstelbare stuurpen.
  • De geveerde voorvork en zadelpen geven je het nodige comfort tijdens je rit
  • Krachtige hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je veilig en snel tot stilstand komt.