Leuk dat u onze website bezoekt! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het vak, veel op voorraad en veel keuze. Voor iedereen een geschikte fiets of een uitstekende reparatie, voor al uw wensen.... Het Rijwielpaleis Enschede!
C004+ comfort performance belt.

De performance is het topmodel van Ebike Das Original. Het comfort, de ondersteuning, het bereik en de superstabiele rijeigenschappen van deze fiets zijn overtuigend en uniek in de markt.

€ 3.749,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De nieuwe Bosch Performance motor is 600 gram lichter en weer stiller dan zijn voorganger. Met keuze uit twee krachtige, uitneembare Bosch accu’s van 500 of 625 Wh, die onzichtbaar in het frame zijn opgenomen. Het nieuwe frame is typisch Ebike Das Original: extreem stabiel, gemakkelijke instap, licht van gewicht en gespoten in twee chique kleuren. Veiligheid is verder geborgd met schijfremmen en duurzame anti-lek banden.

De Powertube accu is in twee stappen uitneembaar en op te laden aan het frame of los bij een oplaadpunt. De hoogwaardige, met koolstofvezels versterkte riemaandrijving is schoon, duurzaam en vraagt nauwelijks onderhoud.De nieuwe Bosch Performance motor is 600 gram lichter en weer stiller dan zijn voorganger met een koppel van 65 Nm.