Leuk dat u onze website bezoekt! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het vak, veel op voorraad en veel keuze. Voor iedereen een geschikte fiets of een uitstekende reparatie, voor al uw wensen.... Het Rijwielpaleis Enschede!
C007 Dutch

Elke Ebike Das Original is met de hand gemaakt door één constructeur. Sterk , stevig en stijlvol. 4 jaar accu garantie en 30 jaar frame garantie!

€ 2.949,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Perfecte harmonie in vorm en functie De intube active plus is een voorbeeld van de nieuwe generatie E-bikes, met een erg gunstige prijskwaliteitsverhouding. Wat direct opvalt is het innovatieve intube frame, waarin de accu volledig aan het oog is onttrokken.
Aan de onderzijde is deze in twee stappen uit te nemen om bij te laden, al kan dat ook aan de buitenkant van de zitbuis via het oplaadpunt. De accu hoeft er dus niet uit. De Bosch Active Line Plus motor is compact, stil en krachtig met een koppel van 50 Nm.

Deze wordt gevoed door de hagelnieuwe Bosch 400 Wh intube accu. Gemak en veiligheid is geborgd met een gesloten kettingkast en zeer goed vertragende schijfremmen.

De Powertube accu is in twee stappen uitneembaar en op te laden aan het frame of los bij een oplaadpunt. De Bosch Active Line Plus motor is compact, stil en krachtig, met een koppel van 50 Nm. Extra krachtige schijfremmen van Shimano zorgen voor een krachtige vertraging en geven een daarmee een veilig gevoel. Ook is er geen slijtage meer aan de velge