Leuk dat u onze website bezoekt! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het vak, veel op voorraad en veel keuze. Voor iedereen een geschikte fiets of een uitstekende reparatie, voor al uw wensen.... Het Rijwielpaleis Enschede!

https://www.ebikedasoriginal.nl/

TEST 'M ZELF!

Eenmaal een e-bike, altijd een e-bike, geloof ons. Maar een e-bike moet je wel passen dus maak altijd een proefrit. Uit vele testen komt Ebike Das Original uit als de e-bike waar je niet meer vanaf wilt stappen. Zou dat voor jou ook gelden?

"Ebike Das Original" is 's werelds meest succesvolle elektrische fiets. Ebike Das Orginal zijn kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen en stuk voor stuk met de hand gemaakt. Geen assemblagelijnen, maar juist individuele verzamelstations, waar een technicus "zijn" Ebike Das Orignal assembleert en na voltooiing test.

Passie voor perfectie.
Elke Ebike Das Original is met de hand gemaakt door één constructeur. Bij Ebike Das Original vind je dus geen ouderwetse lopende band. Op één werkplek wordt de gehele e-bike in elkaar gezet en is de betrokken constructeur volledig verantwoordelijk voor de eindkwaliteit, die wordt bekrachtigd met een 100% Kwaliteitspas. Deze moderne productiewijze maakt ook het individualiseren van e-bikes beter mogelijk.


Weergave:
 


Bezig met laden...

High-tech frames

Alle frames van E-bike Das Original zijn gemaakt van Hydroform-Aluminium. Zeer stijf, lichtgewicht, en mede door de 2-tone lak slank, chique en herkenbaar ogend. De optimale ergonomie zorgt voor een perfecte zitpositie en de rijstabiliteit is best in class, ook op hogere snelheden . Ebike Das Original levert als eerste de derde generatie intube frames. Op alle frames rust een garantie van dertig jaar.