Leuk dat u onze website bezoekt! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het vak, veel op voorraad en veel keuze. Voor iedereen een geschikte fiets of een uitstekende reparatie, voor al uw wensen.... Het Rijwielpaleis Enschede!
Pegasus Urbano Belt 500WH

Met de Urbano Belt van Pegasus rijdt je op een stijlvolle en onderhoudsarme fiets. Geschikt voor elk gebruik. Met de opvallende en eigentijdse vormgeving en in combinatie met duurzame onderdelen!

€ 3.599,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Extra sterke , stabiele middenmotor.... geintregeerde accu van maar liefst 500WH... en een belt drive? wat een combi... wat een fiets!

De mooi weggewerkte exclusieve Magura HSi hydraulische velgrem draagt niet alleen bij aan een strak design, maar zorgt tevens voor een betere remwerking. Met de brede Schwalbe Big Apple banden ben je beschermt tegen lekrijden en de Shimano Nexus 8 versnellingen zorgen ervoor dat je bij het stoplicht snel kunt terugschakelen.
Of je nu dagelijks naar je werk heen en weer rijdt of graag in het weekend ontspannen wilt toeren, dan kan dat uitstekend met dit model....

En om het fietsplezier echt naar een hoger level te tillen zorgt de Gates tandriemaandrijving voor schoon, licht en onderhoudsvrij fietsen. Jarenlang!

een test ritje zeker waard dus!