Leuk dat u onze website bezoekt! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het vak, veel op voorraad en veel keuze. Voor iedereen een geschikte fiets of een uitstekende reparatie, voor al uw wensen.... Het Rijwielpaleis Enschede!
X-CROSS - De alleskunner

Met deze alleskunner ga je dagelijks mee naar je werk, maak je ’s avonds een toertocht of fiets je een lange toertocht met volle bepakking. De X-CROSS kan het allemaal.

€ 3.099,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met deze alleskunner ga je dagelijks mee naar je werk, maak
je ’s avonds een toertocht of fiets je een lange toertocht met
volle bepakking. De X-CROSS kan het allemaal.
Dankzij de krachtige Bosch Performance CX motor met
een koppel van 75 Nm en de Bosch 500 Wh accu.
Samen met de brede Schwalbe noppenbanden, spatborden
en bagagedrager is het een echte allrounder, waar je alle
kanten mee op kunt. 

Race 29” E-mountainbike Deze e-mountainbike is helemaal in zijn element op ruig terrein, uitdagende paden, steile beklimmingen en spannende afdalingen. Met de krachtige Performance CX motor 75 Nm is geen helling te steil en de nieuwe Bosch 625Wh accu zorgt voor een extra grote actieradius. De 29” noppenbanden en zeer krachtige remmen zorgen voor meer veiligheid en volle controle.

Pure 29” City e-bike Deze e-city is ideaal in de stad, met hindernissen als tramrails, stoepen, stadsparken enzovoorts. Opvallend zijn de gladde ballonbanden van 60 mm breed, de spatborden die je schoon en droog houden, de verlichting die je in het donker veilig thuisbrengt en de krachtige Shimano schijfremmen. Ook bruggen en andere hellingen zijn geen probleem, met de sterke Bosch Performance CX motor, die een koppel heeft van 75 Nm. De 400 Wh Powertube accu garandeert een grote actieradius